Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hänryckt av en skarabé


Hus byggt på ryggen av en väldig lortbagge
som rör sig framåt med vaggande rytm
dörren öppen

                                              en kraftfullt tonande 
                                                     blå bönande röst
                                                  sjunger där inifrån

            utan spår av
            verklighetsförankring år 1350
            före kristen tideräkning


                           löven prasslar
lortbaggen kvittar det om den har passagerare
               måste ändå röra sig
från hållplats till hållplats         linjen runt
                                      runt
                                               passet ut




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-10 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP