Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tystnar

 

fjäderlätta åldrande fingrar över 

axlarna,

hon frågar sig om 

prövar att älska med ett vi tjugo år

efter. Våra öppningar nedsänkningar 

sätt att låta. 

Undrar om rymdens oändlighet skaver 

vid en särskilt tidsrymd, 

om du är lycklig. Frågorna i mig som duvor 

längs ett vattendrag, 


Som om det vore något särskilt med oss med mig

det var i kontakten mellan viss materia livet 

kunde börja. Kännas. Aldrig närmare än så. 

Vi står i en kyrka. Gästernas leenden fotograferade 

i stillbilder. Om gud vigde vissa människor utan 

den mänskliga fysiska salen 

har han redan vigt oss redan vigt oss redan vigt 

 

och han ser henne kanske som hon ser honom 

 

när livet tystnar. 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-11 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP