Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilfundra 2

 

 

På ålderns höst när

minnet sviker blir varje

dag som en ny dag

där varje bok du läst är

oläst räcker livet ut

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-11 13:43



Bookmark and Share


  Feminaz
Möjliggörande visdom. En vacker försonlighet med åldrandet.
2022-04-14

  lodjuret/seglare VIP
Du gör väl som någons gamla mor, blott hon i en sorts bostad där bor, läser om gamla böcker i ett kör, bara som fortsätter finnas trots blommorna dör, gammalt blir som nytt och liten blir stor...
2022-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP