Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och i universum är vi ...


Obetydligt stjärnstoff

helvetet är ett fruset landskap
himlen är en brinnande atmosfär

... mänskligheten är ett svart hål ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-11 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik