Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Om religion är opium för folket
Politiska idéer är folkets kokain
Idéer som utlovar paradis på jorden
Mobiliserar oss till korståg
Mot främmande kulturer slås vi blint

Idag pågår ett krig
Där båda sidor har kärnvapen
Men dagens präster tycker
Att den styrande idén är värd den risken
Då liberalismen är the end of history
Dör du eller ej




Bunden vers av Olya
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-11 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olya