Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrede

I april berättade han för de sina om folkvett och polityr vid kvällsvarden.
Stämningen tycktes något bisarr, ja, om än orörlig.

De ögon som tillhörde hans sina liksom suckade och vredgade sig. Något dylikt hade aldrig hörts på maken.

De kunde ha angripit denne, men inte ett ord sades.

Alla var komna av smutsigt kött, och av smutsigt kött att förbli. Här blev man oöverkomligt dömd på livstid. Att vara född av fel mor avvärjde en livet.





Fri vers av bugs11
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-04-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bugs11

Senast publicerade
vrede
brister
nu i tiden
kolli
* Se alla