Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma först

du skall alltid komma först
alltid bestämma allt som berör ditt liv

en som vill vara med dig måste erkänna din gudinneliga position

alltid sätta dig främst, alltid låta dig bestämma vad du vill, göra vad du vill

det är bara så det måste vara























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando