Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVERFORSEN

Här är det lummigt och grönt
byggnaderna röda och vita.
Gräs uppå taket och fönsterna
spröjsade och spröda.

Gården är som en hage
där allting sover i träda.
Lugnt i ro det vilar men
samtidigt växtligheten flöda.

Silverforsens kaffestuga sover
och kvällssolen uppväcker döda.

Sitter här och diktar i min ensamhet
men jag hoppas att det en dag
skall bli här liv och rörelse
då blir nog Silverforsen glad.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-11 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar