Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antik genetik - Tanka

 

Evolutionen

främjar folkens fortlevnad

genom förfining

dock den som startar ett krig

nog ärvt felande länken

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-13 08:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Man minns den grymme
förstörande Despoten
Men aldrig de okända.
Hjältarna som fick
bygga om på
nytt?

2022-04-13

  Öknens Ros VIP
Det var där som det sket sig med förfiningen!
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP