Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testar testar, i april.

PLATT
RETORISK TANKE

Fly in i det förflutnas rum.

evig var sommaren
falska njutningarna var
medan människorna log

spekulerar du
levde ung
för att aldrig enas
i tanken att finna ro

Flydde till en förfluten värld,
där du var evigt ung.
Nu löd kroppens njutning,
kanske din minsta nyck.

Bosse 12 april 2022.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-12 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten