Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och aldrig är livet så ensamt som när...


Insikten drabbar Dig

Din blick svalde min kärlek
Dina läppar stavade min åtrå
Din närhet gjorde min själ naken

... och Dina vänner ropade:
-"Kommer Du, eller?! Vi blir sena!!"

Mötets tomhet omslöt mig när Du rusade utan att ens säga hejdå.

Jag står på en enkelriktad gata!




Prosa (Kortnovell) av Peter Vahlersvik
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-12 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik