Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älska över allt på jorden.


Skimrande kärlekens klippa

Du ligger redan till sängs när jag komponerat klart och kommer till dig.
-Kom, säger jag och drar upp dig.
Vi sätter oss i din bil i strålande solnedgång och åker till den stora klippan där jag som barn rensade nyfångad strömming med mormor tidiga sommarmornar.

Nu skimrade klippan i solens sista strålar.
Vi smekte av varandra kläderna, du lade mig på klippan och tog mig med djup åtrå.
Vi älskade passionerat och när mörkret föll såg du min kropp stråla i månskenet medan orgasmen exploderade inom oss.

Vi åkte tillbaka till fiskeboden och gick till sängs,
du höll mig tätt intill dig, hårt tryckt mot ditt bultande hjärta.
Sov gott min älskade!

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-12 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg