Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEJP


Nu vet jag
fattar precis att

nära njuter ingen hare

så om jag är haren
och du endast en
påverkan nästan alltid
helt ovetandes åtminstone
obrydd att du vet

måste jag skydda skogsbrynet
i min glänta
och det ännu inte tänkta

de där tankarna
som gärna sätter sig som dubbelhäftande tejp
och hindrar min framfart både

den över fältet bort från skottlinjen
och den nära den punkt där det droppar mod




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-12 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP