Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Skuldkänslor tynger
världen på mina axlar
till ingen nytta
så då slutar jag bry mig
.. trodde du ja ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-12 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP