Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars



Gräsmattorna som
världskartor
Isarna drar undan, sakta, sakta
Liv tillåts
åter
En hund hoppar
jorden runt




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-12 19:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lever på hoppet.
2022-04-12
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor