Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles ny

I stora ord
Känner jag mig liten
Alldeles ny

Har mycket att lära

Vara lyhörd

Känna

Det som känns

Alldeles rätt inom

Men allt är ju svårt

Till en början




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-12 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vare sig man är Stor eller Liten så är vi alla barn från början då nytt att lära kommer.
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish