Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kom från Ukraina och mötte mitt leende men hade bara sorg

Fångade i verkligheten
utlämnade till mänskligheten
döda ögon
Samlade i utsattheten
flyendes från grymheten
tårar som rinner
Utsatta i ensamheten
förvånade över vänligheten
Ansträngda leenden
Svävandes i ovissheten
Berövade på tryggheten
Men fulla av hopp




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-12 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover