Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig

fyrtio år nu som du hållit mig i din käft
ätsjuka monster

och nej

frisk går inte att bli

korta stunder av frid
så vrider du strupgrepp
skrattar

jävla loser...




Fri vers av Jeanette Sandelin
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-13 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin