Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen i skyn


Sakta i stillhet stiger solen i skyn.

En stjärna i himlen som bländar vår syn.

Varsamt smälter snön ner som vatten i jord.

Den mörka tiden har fallit här i kalla nord.

Sakta i stillhet stiger solen i skyn.

Ljuset värmer upp kroppen och hyn.

Heliga Moder jag hälsar dig väl.

Din eld ger liv till varje själ.

Sakta i stillhet går solen ner.

En nedgång så vacker är vad jag ser.

Låt mig få uppleva så mycket mer.

Kära död vänta att ta mig, jag ber.

Sakta i stillhet går solen ner.

En ny gryning skall dagas, sen åter fler.

Ett löfte om förnyelse är vad du ger.

Snart vaknar vi i glädje och ler.

Sakta nalkas natten, min vän.

Imorgon börjar din resa igen.






































Bunden vers (Rim) av Eros Elton VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-13 20:03



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fint om att vara i nuet!
Uppleva och känna sig rik nog....
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP