Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vem jag är

Jag vet inte vem jag är
Men när jag ser dig
Vet jag vem jag inte är
För jag hör vad jag inte tänker
Det ger mig en ny väg
Den ser inte ut så här
Den ser inte ut så här

Du bestämde dig för länge sedan
Jag har funnits i din värld
Som en salig skimrande ande
En framtid som den här
Jag vet inte var jag är
Jag vet inte var jag är

Jag kan inte begära mer
Än det du ständigt ger
Jag vill bara ha ett rum
Ett litet rum
Där jag kan smälta det jag ser




Övriga genrer av Abel Pongo
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-13 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo