Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är din bästa vän!

Du ska tro på dig själv
Det känns lättare om
glädjen återfåtts

Det kan räcka med solen
efter molntyngdhet eller
att bättre mående nåtts

Genom ro i tankarna
mot nya mål i klarsynthet
utan stress eller tvång

Du är din bästa vän!
Återhämtning tar tid
men dagen är njutbart lång





Fri vers av killedbycoffee
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-14 05:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Mycket bra diktat allt du skriver
2022-04-15

  Koloristen
Nej. Gud är min bästa vän.
2022-04-14

  Lottie Ålhed VIP
Bra att dagen är njutbart lång när återhämtning krävs.Hoppfulla ord.
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee