Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


I SOLLJUSETS TID

 

När blommorna börjar att blomma

och deras kronblad täcker mina sår

i det strålande i solljusets tid

det är detta som vi kallar vår

 

och för ett litet ögonblick där i tiden

just då när naturens alla dofter byts

vårt inre sprudlar av känslor

känslor som till kärlek knyts

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-14 09:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja det spritter i kroppen och i hela naturen
Fint fångat
2022-04-14

  Öknens Ros VIP
Fint om ljus och känslor.
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP