Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga erektionen.

Små, små människor
Drivna av maktgalenhet
Att kuva är vinnar-recepten
Men en själ kan inte fängslas i sten.
Den eviga erektionen
Den som stora egot ger
En sorglig värld av terror
Där hatet driver tron.
Som en fågel i bur
Fjättrad och svag
Att slå för att bli älskad
Så tragisk är du.
Ge och du ska belönas
Stjäl och du bestraffad ska bli..

Den eviga erektionen
Styrd av storhetens skeva tro
Den är ett slott av sand..
Som det lilla kornet rasera kan.

Kärleken är den enda sanna tron.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-14 09:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Väl valda ord.
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP