Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS TERZIN ELLER LIKTYDIGT KLUR.

BUDSKAPAREN

Tidningsbudet ställer cykeln på stödet.
Med lätthet hens armar,
lyfter väskan till axeln.
Tidig morgon med,
fridfull motion.

Gav livet ett värde.

Med benen inställda på högsta växel
skyndar hen i morgon ljuset.
Där ännu fjärran skogen står mörk,
full med stjärnor himlen är.

Kluriga blink, för själens väl.

Bosse 14 april 2022.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-04-14 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten