Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det bara är

Klockan på väggen går taktfast. Ett steg i taget. Lågorna står höga i kaminen och gnistorna sprakar.

Det som är, är bara. Det bara är.

Veden urholkas och faller samman.
Askan glöder och väcks till liv i kontakt med torrt, sprucket trä.

Klockan på väggen marscherar stadigt utan mål. Blicken somnar i elden.

Det som är, är bara. Det bara är.




Fri vers av Emmeline
Läst 91 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-04-14 10:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tänker på mindfulness här. Snyggt!
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline