Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att bli borta ett tag

Jag vill så mycket

Men kan så lite

Jag vill så mycket

Men tiden är knapp

Jag vill så mycket

Men måstena är många

Jag vill så mycket

Så nu lär jag mig,

nu prioriterar jag,

nu lägger jag måstena i soporna,

knyter ihop påsen, låser dörren

Och springer för livet, för själen,

för kroppen och knoppen. Men framför allt

för att jag vill!

Från Palermo till Sjuntorp, 3300 km – vilken tokig idé!

Kom igen, älskling, nu sätter vi den ena forten framför den andra

Lite fortare ibland, lite längre ibland. Med löparens glädje i hjärtat,

med de allra godaste kolhydraterna i magen och Italiens varma luft i lungorna.




Fri vers av CicciWJ
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-14 11:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Vilken utmaning för skrivarjaget att ta sig an ! Och det blir en vila förhoppningsvis, både under färden och efteråt.
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ