Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100ording


Äggsjuk höna

 

Ofta känner jag mig som en äggsjuk höna. Jag vandrar omkring i lägenheten tills jag slutligen sitter på toa.

Det är många år sedan magen började krångla. Mest dramatiskt var mitt tarmvred på tåget vid juletid, när jag varit i Örebro och var på väg hem. Det blev taxi från Sundbyberg till akuten på Danderyds sjukhus.

Där fick jag så småningom diagnosen Crohns sjukdom. En stor grupp av sjuka med inflammerat matsmältningssystem.

Våren 2018 opererades jag och fick en påse på magen i tre månader. Med en titthålsoperation lyckades man koppla ihop tarmarna.




Prosa (100-ordare) av Fredrik P. VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-14 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP