Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagosång

Klagosång
på gång
ding dång, ding dång

Det är så fult
inte alls gult!
Vart tog glädjen vägen
var det bara en sägen?
I horisonten hörs muller
allt är huller om buller!

Så smyger ledan på
alltid lika grå!
Hur ska man kunna förstå
att det var så här det skulle gå?
Alla hot som tränger på.
Klimatet och så krig
ropar på din levnads stig!

Alla smärtor i din kropp
ger inte alls något hopp.
Nu vill man bara säga stopp
det räcker nu, det är nog
och alla som bara gick och dog
utan att säga något, de bara drog!




Bunden vers av Rubus VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-14 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP