Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HINNA


Det sker under en begränsad tid
ändå är jag dränerad

en tom tetra man blåser upp
sätter klacken på
en smäll en sista droppe
good-will

osedd landar jag på melerat golv
så snabbt en droppe torkar

en hinna
snart syns den inte
snart syns jag inte
snabbt

måste jag hinna
göra avtryck och ändå

överleva




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-14 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP