Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Bodil Malmsten


Rundgång

 

Om jag åker bort nån gång
så är det dit jag kommer
där jag får starta
för att hitta den människa
som sökte sig bort
för att hitta ett hem

När jag går bort nån gång
så det där jag vilar
då får du komma dit
för att söka den människa
som levde här med dig
men som sökte sig bort

I det hem vi kallar kärlek
finns det rum för alla
alla bortsökare som längtar hem
alla hemsökare som längtar bort




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-14 19:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tack för fin hyllning. Jag gillar verkligen Bodil. Ska se programmet om henne.
2022-04-16

  Eva Helene VIP
Tack för den här fina minnesteckningen!
Tror jag har merparten av Bodils böcker i min bokhylla, en kär skatt.
2022-04-16

    Lena Staaf VIP
Att söka sig bort för att hitta hem, så tänkvärt!
2022-04-15

  Kungskobran VIP
Denna underbara Bodil Malmsten,
Ta ett bloss för moster Lilly
halsbloss och ett glas rött
Ett bloss för moster Lillie för hon har dött….
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP