Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart ark

Du kan ta din satans sinnessjukdom
med i graven,

lämna mig nu
ifred,, sluta älska sade jag,

allt svartnar,
violer dör,

skriken ,
vansinniga ögon stirrar,

ingen sömn igen,
klagande satans vrak,

du går ju ej iväg,
varför just mig,

skiter i lögner ,
trams,

dumheter,
inatt

sova
i

oändlig visdom
utan

dina tårar baby




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter, m
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-14 22:29



Bookmark and Share


    peter, m
tack, mesta är skisser, tar ett tag då man ej skrivit på länge, att få till det.ordmängd, kommatering etc.

2022-04-16

    Audit
så länge som du tar bort slutet...
2022-04-15

    Audit
läste lite vad du har skrivit förut. skräp det mesta. men det här känns sant. bra grejer.
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

peter, m