Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paralyserad

En skräck
Som får tänderna att lossna

En skräck
Som gör så ont att man inte känner smärta

En skräck
Som gör att gudar gråter

En skräck
Som får oss att tappa greppet

En skräck
Som får oss att förlora förståndet

Vi blir paralyserade och förlamade i en värld
som just nu är färglös i svart och vitt

© Christer Johansson 2022-04-14




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-14 23:15



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja - så är det!
2022-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP