Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något mera.

Och du kippar efter andan
Kämpar för att få luft
Tårar som bränner ögonlocken
Orden som stockar sig.
Och du letar förtvivlat
Söker efter svar
Går bort dig i virvlar
Irrar i evig misär.
Och du vill bara vila
Få sova bort detta liv
Du vill på något märkligt sätt överleva
Fastän lusten är förlorad..
Du längtar, trår efter något mera
Men vad kan du inte ta på
Någonstans på vägen förlorades barnatron
Någonstans försvann ditt sanna jag.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-15 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP