Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionister

tillvarons otvetydighet
gäckar den tänkande
som söker cirkelns ändar

det uppenbara lockar inte
som sagans oväntade sensmoral
där värpande ägg överflödat

storheten i det lilla förbises
i jakten på nya grandiosa alibin
zebran är en illusion en synvilla

inget är vad det verkar vara
upplopp är debattinlägg
vandaler har inga namn

kärlek är en kemisk reaktion
en sällsynt olyckshändelse
ett spratt naturen spelar i farsen

glädje är att vinna
rättvisa är ett lustigt ord
och frid är något pingstvänner säger

störst är den som tjänar mest
(hur mycket tjänar du?)




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-15 08:20



Bookmark and Share


    Eros Elton VIP
Vad är sant och vad är falskt?
En fråga som har många och inga svar.
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP