Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag.

Jag ska dö på korset
Allt för din skull
Jag ska dö för dig
Jag ska återupprätta din heder.

Jag ska ge dig mina andetag
Ge dig mina dagar
Jag ska dö för den du vill vara
Jag ska se till att du segrar.

Du är jag
Jag är dina tankar.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-15 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP