Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
@stormengudrun och jag bytte ord, jag fick stormvind.


Stormvind

Öppna ögonen.
Lyssna.
Känn.

Ruska om.
Ta tag i.
Dra upp med roten.

Gör om.
Gör rätt!

Du.
Jag.
Vi...

...ska visa att fred är enda vägen.

Låt oss dra iväg
som en stormvind.

EN STORMVIND.















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-15 09:31



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Underbar!!! Det känns i dikten att stormvinden sopar rent - på ett bra sätt! De korta meningarna gör att man läser uppmärksamt:-)
2022-04-18

    Lena Söderkvist VIP
Visst vore det skönt med en fred som sopade banan med det andra.
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP