Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Västvärldens hydra som handlar om hjärntvätt där manipulationen styrs av egoistiska motiv. Pengarna är en avgudadyrkan. Människan har förlorat sitt rotfäste till Moder Jord!


Wetiko infektion/ ett manipulerat sinne!

Denna psykologiska sjuka sitter i vårt undermedvetna
och har inplanterat oss i pengarnas överlevnads psykos!
Ett slags besatthet av att värderas efter döda ting!

Om att inte förstå att när man konsumerar utan tanke på
konsekvenserna så utarmar man. När näringen är slut så
slutar tillväxten och det sk guldet blir till sand!
Man har konsumerat mer än man gett tillbaka "nödläge"

Är vi där nu?
Kan vi hitta kärnan till den sjuka?
Vilka världsstyrande organisationer sitter på toppen
av pyramiden?

Denna kapitalexpansionsinfektion är så långt framskriden just för att systemet kräver exponentiell kapitaltillväxt. Världsbanken säger till oss att vi måste växa den globala ekonomin med minst 3 procent per år för att undvika recession. 15 Låt oss fundera över vad detta betyder. Global BNP 2014 (det senaste hela året med uppgifter) var ungefär 78 biljoner USD. 16Vi ökade den kakan med 2,4 % 2015, vilket resulterade i råvaruförädling och efterföljande konsumtion av ytterligare cirka 2 biljoner dollar i mänsklig arbetskraft och naturresurser. Det är ungefär lika stor som hela den globala ekonomin 1970. Det tog oss från civilisationens gryning till 1970 att nå 2 biljoner dollar i global BNP, och nu behöver vi det bara i skillnaden så att hela korthuset inte faller sönder. För att uppnå denna tillväxttakt från år till år, förstör vi vår planet, säkerställer massutrotning av arter och förskjuter miljontals av våra bröder och systrar (som vi vanligtvis refererar till som "fattiga människor") från hela världen. (fakta text)

Vi måste vakna och kunna se orsak-verkan i det som sker!

Vi måste förstå att sättet att konsumera utan tanke på verkningarna av att vi förstör och utarmar vår natur leder till vår egen undergång!
Vår tidsanda leder till kollaps !

Balans blir följden när vi återställer in och uttag så att det skapas jämvikt!

Denna "wetiko", psykologiska sjuka är dödlig!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-15 14:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Undergångsprofeterna har alltid haft fel

2022-04-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP