Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken ton träffar rätt

 

Jag tar ett glas

och häller upp en doft av vilda frukter

som havet slungat in.

 

I ögonvrån ser jag din bröstkorg höjas

fast klockan redan har stannat.

 

Musiken skymmer tomhetens mörker

sträckan från min hand till din panna

är plötsligt oändlig.

 

Vem visar mig nu vägen

Vem bryter min tystnad

Vilken ton träffar rätt?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-04-15 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP