Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt med hor isonten

 

Vem vill resa på skaftet

till Blåknulla?

 

Dyster är utsikten från mitt fönster

tomt är det med hor i sonten.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-04-15 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP