Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskarpt ljus

Jag är inte den samma som igår
Nu ser jag mig själv utifrån
Jag stapplar fram på en tunn tråd
Mellan att falla och att förstå
(Jag tror jag vill att du går)

Minns hur jag tändes i ett oskarpt ljus
Jag var inbäddad i ett värmande rus
Jag var nära gatan då
Långt ifrån att nånsin förstå
(Om du vill kan du gå)

Jag har vänt mig själv ut och in
Sagt till mina sorger: Försvinn
Jag vet att det man ger är det man får
Vad får jag nu när jag är ett öppet sår?
(Jag tror jag vill att du går)

Nej jag är inte den samma som igår
Jag har landat på marken där jag står
Jag hör alla ljuden, jag räds ingen tår
Och jag vet exakt hur långt jag kan nå
(Om du vill kan du gå)





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Abel Pongo
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-15 21:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2022-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo