Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek

Itu brister mitt hjärta
Av den olyckliga fågel
som bosatt sig där
Tusen bitar av krossat hopp
Sprids med vinden.

Detta ljudlösa skrik
Som trasar sönder mitt inre
Det rop som du inte hör
Fastän det vibrerar genom min själ
Ut i de händer du aldrig känt.

Jag drömmer om din kropp
Mina läppar mot dina
Det förbjudna
Jag varken kan få
eller nå.

Hemsökt av längtan
Jag letar febrilt
Efter det som varit du
Min fantasi av vår kärlek
Som aldrig funnits.

Bristen på heder
Skammen
Alltjämt närvarande
Mina fingrar över spinnrocken
Straffad för evig tid.


Mina känslor vinner kampen
Hjärtat kan inte förstå
Rätt eller fel
Vad jag borde göra
Men inte kan.

Långt framför mig
Ser jag dig gå din väg
Orden fastnar i halsen
Tusen bitar av krossat hopp
Sprids återigen med vinden.




Fri vers (Fri form) av Sandra Jakobsson
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-15 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Jakobsson
Sandra Jakobsson