Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapta skapande skapelser inom ögonen

Sekunden av ett litet ögonblick, stilla susande skickat livsryck just nu...
Att leka med minnets yttre betoning, kanske en liten övergående sekundsvissling?
Levande ljust öppen i närminnets allvetande utav ordkurvor, mera ösande i linje med frustationens inkomster...
Dessa anmärkta och grundligt avyttrade klämmor, innanför ett utanförskapsflöde...
Kritiskt fodrad med kyligt temperament, isen ligger över vattennivån i livsvakna motorvägar inom alla slags öppna ögonglober.
Håll ut och se mera levande införstådd med detta lilla ordets överhäng, i nyansen av den perfekta kurvan till en levande införstådd lekfullhetsmanöver...
Alltid jämnt påpekad, likadan i allt som vi uträttar av kärlets inre hopp, hoppande till en minnesjämn öppensinnad livsraket...
Nu kör vi, livet och linje med ordets alla hållbara uttal, med andra ord bara att skriva så ögonen är närheten av pennans formidabla attitydsrinnande krevader.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-04-15 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP