Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det för vad det är

Vi sitter här, du och jag
Någon av oss är sur, den andra
Trött. Så väldigt

"Men kan du inte säga nåt då?"
Jag säger det, eller om det är du
och den andra svarar, inte med ord
utan med en blick, en

Jag reser mig, jag gör det,
Jag, jag jag.
Reser mig och går mot dörren
Du ska säga något, alldeles då
Du är så tyst, så jag vet redan vad
exakt vad du menar och tänker,
allt det du säger genom att inte andas
allt det du säger genom att inte säga nåt
allt det du säger,
mellan kommat och mellanslaget,

Jag förstår precis och jag svarar
inte heller med ord, såklart
för vad ska jag säga
som du inte redan
vet
utan med en tystnad, en blick
Ett tyst farväl och


Hundra år senare, vi ses igen
Det är frost i luften
Vår i solen
Vinter i skuggan
"Det är så varmt med jacka"
Du säger det, och jag skrattar,
"Kallt utan"
Du ler, för du visste redan vad jag skulle säga
Jag ler, för jag visste att du tyckte det var kul ändå
Vi ger varandra en kram, en stund, och sen,




Fri vers av aloc VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-16 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP