Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aggression möts med rädsla och flykt


Dröm eller verklighet?

Hur har förvandlingen skett från trygghet till
vanmakt?

Provokationer hetsar fanatiker till våld och hänsynslöshet!

Man skuldbelägger vårt demokratiska land för hädelse och
eftersom man inte har någon tillhörighet och historia kring
det fria ordet så ger man sig rätt att straffa och förnedra moder Svea!

Man har kommit från främmande land och vill att man ska få
utöva sin historia sin kamp enligt sina seder och bruk utan
hänsyn till de regler och lagar som gäller dit man kommit!

Den ledande regeringen skriver ett litet inlägg i dagens tidning
och fördömer våldet i Linköping, Norrköping, Stockholm och Örebro!
Skuldbelägger det fria ordet som sägs vara
skuld till våldet!

Inre och yttre rädsla har skapat handlingsförlamning!
De styrande far omkring och vill ha skydd från Nato men glömt
att de inhemska problemen eskalerar. De har glömt att
det pågår ett inre krig i vårt eget land!

Hur och när kommer räddningen? Finns det sprutor mot rädslor, våld och förtryck?
Kommer snart nästa åtgärd som steg för steg för oss mot ständig övervakning
och minskad rörelsefrihet?

Allt följer samma mönster!







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-16 08:08



Bookmark and Share


  Koloristen
Så här blir det när självhatet biter sig fast i ett folk.

Morgan Johansson har fullt förtroende för polisen. Hohoho.
2022-04-16

  Kungskobran VIP
De har tappat kontroll
det spelar ingen roll
med miljarder hit och dit
det hjälper inte ett skit

Ut med socialtanterna
lägg i stället vantarna
på gangstrarna
så att det tillslut
blir ett slut



2022-04-16

  Kungskobran VIP
De har tappat kontroll
det spelar ingen roll
med miljarder hit och dit
det hjälper inte ett skit

Ut med socialtanterna
lägg i stället vantarna
på gangstrarna
så att det tillslut
blir ett slut



2022-04-16

  Thylacine
Bra skrivet!
Att reaktionen blir exakt den samma på fyra olika ställen visar på att detta problem bara har en lösning.
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP