Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.04.16 lördag. Ur ångest och tveksamhet


Blott idag

Blott idag känner jag
mig glad. Att se
utöver världen

Nu kan jag tänka
mig en stund med dig. Du är min
käraste vän.

Lekar leks i det tysta
väntrummet. Där lever hoppet
ännu en gång.

Vi ser oss titta ut
ur vår ensamhet. Våra blickar möts
och kramar varandra.

Blott idag mår jag gott
för dig. Och vet
att livet kan levas.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-16 09:47



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Livet kan se så olika ut från en dag till en annan, en viktigt erfarenhet att ha med sig de dagar livet känns tungt.

En reflekterande och tänkvärd text som känns lite tudelad; tycker mig skönja både sorg och glädje här!
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP