Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens värld.

..När elden falnar
Där kvällen är slut
Dunkel är natten
Fastän ljus
Älvorna svävar
Graciöst i en dans
Låt aldrig passionen
Svalna och dö ut.
..Där kvinnan är vacker
Ögon som aldrig mättas
Och hud het och svettig
Sältan som berusar mer.
Där kroppar förenas
I en ljus sommarnatt
Vätskorna som blandas
Vill bara ha..mer.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-04-16 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP