Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påsk


Haqvin red sakta hem från
Bobergska gården igår utan att vända
sig om mot den han längtade
efter
           är det nåt jag ogillar
hade han sagt vid middagsbordet
är det pedantiska kärlekssånger 

                                                 han hörde
Marias mjuka menande röst från dörren
: ta hand om dej   /   i hans 
inre svarade en tanke 
                                      ska inte 
ta hand om den eller
 krama
den från dej Maria

                                      Boberg blöder
allt oftare näsblod han förstår inte
varför han måste tukta Maria 
är det något han inte vill
så är det att bara vara
hennes fångvaktare




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-16 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP