Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnar

Björnarna lockade.
Med skydd.
Med lovord,
om en gemenskap och
försäkrade en trygghet.

Doften av den ljuvliga freden
fick mig att drömma.
Jag sa varsågod.
Kom in.

Men när ormen kom,
fanns ingen björn där
och jag stod själv,
omringad
av alla björnarnas fiender.




Fri vers av laprimavera
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-16 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laprimavera
laprimavera