Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Hos min son.


Långfredag i hönsgården


Så avkopplande och skönt

avsätta lite tid hos hönsen

före måltiden och samvaron

Så rogivande bekymmerslösa




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-16 18:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter skönt
2022-05-01

  Eva Helene VIP
Så fint i ord och bild!
2022-04-17

  Niliboy
Så härligt BibBBI!
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP