Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRINGEL BARA KRÅNGEL:

LÄNGTAN

Varför har jag
så sorgliga tankar
i dag min vän.

bed en bön älska din nästa
lilla sparvebarn blev skapad

Sommaren är ändå här,
de får blommorna att lysa.

som av tro på kärlekens bud
ditt liv tog slut när hatet
det svarta hatet krossades

Kan blomman skrika
kan stenarna gråta.

Vem himlens välvda fäste
ankrat ned jordens ånger.

Bosse 16 april 2022.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-04-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten